2004 yılında kurulan TEKNET BİLGİSAYAR, müşterilerine çeşitli hizmetler sunarak bilgisayar ve ofis ekipmanları konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Firma, Erenet Bilgisayar adına HP sistem noktası ve Lexmark yetkili servis çalışmaları yapmıştır.

HP partnerleri olan Erenet Bilgisayar, Turkuaz Bilgisayar, BBS-Bilgi Birikim Sistemleri, Proline, Bilişim-Datamarket, YÖNSİS Bilgisayar gibi kurumsal bilişim firmalarına ve 1000’e yakın bilgisayar firmasına bakım, onarım ve cihazlar noktasında taşeronluk ve yedek parça tedariği gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

İstanbul merkezli olarak Türkiye genelinde faaliyet gösteren dinamik ve uzman kadrosuyla, müşterilere BT altyapısı ürünlerinin satışı, kırtasiye ve kağıt ürünleri, aksesuar ve kablo çözümleri, yazılım çözümleri, güvenlik çözümleri gibi geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.

Firma aynı zamanda yedek parça ve tüketim malzemesi satışı konusunda da hizmet sunmaktadır. Bilgisayar bileşenleri, notebook yedek parçaları, sarf malzemeleri, klavye, mouse, yazıcı yedek parçaları, ses ve görüntü sistemleri yedek parçaları gibi çeşitli ürünleri orijinal ve OEM olarak müşterilere sunmaktadır.

TEKNET BİLGİSAYAR’ın bakım ve onarım hizmetleri arasında PC ve notebook bakımı, Apple ürünlerinin bakımı, LCD monitör onarımı, yazıcı ve plotter bakımı, barkod yazıcı tamiri, tarayıcı ve çizici onarımı, küçük ve orta ölçekli güç kaynakları için bakım, projeksiyon sistemleri tamiri, el terminalleri ve POS sistemleri bakımı bulunmaktadır.

Firma, kırtasiye ve kağıt ürünleri, aksesuar ve kablo çözümleri, yazılım çözümleri, güvenlik çözümleri gibi geniş bir ürün yelpazesi ile güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Detaylı bilgiye ulaşmak için TEKNET BİLGİSAYAR web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknet Bilgisayar
Scan the code
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?